Септември: месец на изненади

Септември: месец на изненади
Скролнете надолу

Само през септември направете поръчка на Орифлейм продукти за 20 лв. и


вземете подарък - продукт на Орифлейм - изненада!*

<br/>вземете подарък - продукт на Орифлейм - изненада!*
Background line Background line

И това не е всичко!
Имаме още една изненада за вас:

Rewards Cars
Чисто ново Пежо 108
Rewards
Правете регистрации
и качвайте
Орифлейм снимки**

*Общи условия на програмата "Продукт-изненада" - копирайте линка в нов браузер: http://bulgaria.oriflame.com/TermsAndConditions_product_surprise.pdf

**Играта „СЕПТЕМВРИ: МЕСЕЦ НА ИЗНЕНАДИ – СНИМКИ НА ОРИФЛЕЙМ ТЕМАТИКА” е само за Орифлейм Партньори. За участие в Играта „СЕПТЕМВРИ: МЕСЕЦ НА ИЗНЕНАДИ – СНИМКИ НА ОРИФЛЕЙМ ТЕМАТИКА” не е необходима покупка на продукт на Орифлейм. Публикувайте Вашата снимка на Орифлейм тематика, като на снимката не необходимо да има продукт на Орифлейм. Можете да се снимате с каталог на Орифлейм, с плакат на Орифлейм, да добавите логото на Орифлейм, грим сесия, рисунка на тема Орифлейм. Креативността е необятна, така че – дайте ход на въображението си! Снимки, които не са на Орифлейм тематика, няма да бъдат публикувани и/или ще бъдат премахвани от платформата, предназначена за снимките.
Oбщи условия на Играта „СЕПТЕМВРИ: МЕСЕЦ НА ИЗНЕНАДИ – СНИМКИ НА ОРИФЛЕЙМ ТЕМАТИКА” - копирайте линка в нов браузер: http://bulgaria.oriflame.com/TermsAndConditions_car_competition.pdf

Background line

Ето как да участвате в играта за колата:

1
Регистрирайте поне един нов партньор в Орифлейм през септември. Всеки ваш новорегистриран ви носи един билет за тегленето на колата.
2
Качете своята снимка на Орифлейм тематика на тази платформа. Moжете да я споделите в профилите си в социалните медии (Facebook, WhatsUp).
3
В началото на октомври ще изтеглим печелившия.
Background line

Попълнете формата и участвайте

Качете снимка
(мин. резолюция 500×500px, макс. размер 8MB)

Предоставяйки снимката, потвърждавате, че сте прочели и приемате Общите условия

Background line Background Background

Качени снимки до момента

Background line Background dot