25 Награди за 25 години Oriflame Македонија

25 Награди за 25 години Oriflame Македонија
Прелистај надолу

Само од 10.09 до 30.09.2021

Порачај производи во вредност од најмалку 1000 денари од Oriflame и добиј подарок-изненадување во твојата порачка!

Порачај производи во вредност од најмалку 1000 денари од Oriflame и добиј подарок-изненадување во твојата порачка!
Background line Background line

Учествувај во наградната игра и
освој една од наградите:

Rewards Cars
х1
Автомобил
Toyota Aygo
Rewards
x24 Тромесечна претплата на пакет Oriflame производи

*За да учествуваш мора да си регистриран Oriflame Бренд партнер.

Доколку не си регистриран/а, посети ја oriflame.mk и стани Бренд партнер

Background line

Услови за учество:

1
Порачај производи во вредност од најмалку 1000 денари од oriflame.mk во периодот од 10.09-30.09.2021 и добиј подарок-изненадување во твојата порачка!
*Условот треба да биде исполнет во рамки на една порачка.
2
Направи креативна фотографија со Oriflame производи и постави ја на нашата платформа. Доколку сакаш, сподели ја на твојот профил на социјалните медиуми.
3
Добиј шанса да освоиш автомобил Toyota Aygo или тромесечна претплата на пакет Oriflame производи.
Background line

Пополни го формуларот за учество

Прикачи фотографија
(мин. резолуција 500×500px, макс. тежина 8MB)

Со испраќање на оваа фотографија потврдувам дека ги имам прочитано и се согласувам со Правилата и условите на наградната игра.

Background line Background Background

Досегашни прикачени фотографии

Background line Background dot